Thursday, February 24, 2011

PAS SUDAH TIDAK BOLEH MENGGUNAKAN ALASAN AGAMA UNTUK MENYERANG UMNO

ALHAMDULILLAH BERTEMU KEMBALI SAHABATKU.....

Sejak sekian lamanya PAS menggunakan alasan ISLAM untuk menyerang UMNO dengan slogan mereka PAS Membangun Bersama Islam dan lain-lain.

Namun kini rakyat elah sedar bahawa apa jua serangan PAS telah dipalit kembali ke ekor PAS sendiri. Bak kata pepatah, "Kata Dulang Paku Serpih, Kata Orang Dia Lebih"


SEBELUM...

Tuan Guru Haji Hadi "Sebelum ayam berkokok, PAS akan melaksanakan Hukum hudud.....
SELEPAS....

Tuan Guru Haji Hadi " Hukum hudud hanya 0.0001% daripada hukum ISLAM

DULU...

"Orang-orang Islam yang berkongsi denga
n orang-orang kafir untuk memerintah negara, menjadi kafir atau haram" Hukum Dewan Ulama PAS Kelantan, Ogos 1963

KINI....

"PAS sedia gugur slogan negara ISLAM, jadi untuk mencari perdamaian itu, setakat mana yang boleh kita hendak ISLAM tetapi kalau MENYUSAHKAN...TAK APA." - 25 JUN 1999 Berita Harian


Demikianlah antara kebobokan yang dibuat oleh PAS semata-mata kerana mahu berkuasa di Malaysia. PAS sanggup menidakkan sesuatu yang terang-terangan benar dan sebalik mengiakan sesuatu yang tidak hanya
untuk berkuasa...

DULU..... "Kerajaan PAS Kelantan akan mengkaji kemungkinan melarang wanita bekaeja " - Nik Aziz Nik Mat 16 Mac 1999 Kota Baharu

KINI.... PAS telah meletakkan calon wanita di Tenang

Semua yang dihumban ke kerongkong UMNO telah menyebabkan tekak PAS sendiri semakin tersekat dan tersedak dengan kotoran yang menyakitkan.

Begitulah antara alasan agama yang digunakan oleh PAS untuk menyerang UMNO. Namun kini semuanya terbukti bahawa PA
S hanya berjuang untuk menjaga periuk nasi mereka sendiri sahaja.
PAS telah kehabisan modal untuk menyerang UMNO dengan menggunakan alasan agama ISLAM. Rakyat juga telah sedar bahawa PAS dan UMNO adalah penganut ISLAM yang sama. Tidak ada bezanya antara ISLAM UMNO atau ISLAM PAS.

PAS menggunakan ISLAM semata-mata untuk mengelirukan rakyat demi meraih undi dan mendapat sokongan bukan ISLAM. Semua itu dilakukan semata-mata untuk menyelamatkan kuasa politik yang ada di tangan masing-masing.


BENARLAH MEREKA HANYA MAHU MENYELAMATKAN KUASA POLITIK MASING-MASING....berubah atau rebah

No comments:

Post a Comment