Sunday, February 13, 2011

CREATOR GRUP BERANI BERUBAH BERSUMPAH AKAN MEMULAKAN SATU GERAKAN YANG LEBIH HEBAT

Creator Gerakan Kebangkitan Anak Muda Kuala Terengganu, Ahmad Fairuz Mohamad, begitu kecewa dengan perbuatan manusia yang berjiwa syaitan yang telah menggodam akaun FB beliau.

Namun Perbuatan itu tidak mematahkan semangat beliau untuk terus berjuang memastikan Parlimen Kuala Terengganu kembali ceria setelah begitu suram dan berduka di bawah kelolaan hamPAS
durjana.

Beliau bersumpah akan memulakan satu gerakan baru yang lebih hebat dan lebih menakutkan hamPAS.

"Celako!! Celako!! Celako!!"...begitulah reaksi pertama yang beliau berikan ketika di temui.ekeleh..menangis konon...kenapa kau menangis disini
pergilah menipu lagi disana!!!

Ahmad Fairuz seterusnya berkata jika Tuan Guru Nik Aziz boleh memaki sebegitu rupa kepada blogger yang tidak memihak hamPAS, beliau juga boleh berbuat sedemikian.

Pada beliau perbuatan itu tidak akan mematahkan semangatnya untuk terus berjuang!!!

"Mereka jangan anggap mereka sudah berjaya kerana saya tak akan patah semangat, tunggu sahaja serangan dari saya pula" begitulah semangat yang ditunjukkan oleh anak muda bernama Ahmad Fairuz.

Buat sahabat-sahabat, perjuangan belum berakhir......... telah kita mulakan & tak akan kita berhenti. Teruskan sokongan sahabat demi Parlimen Kuala Terengganu.

"BERANI BERUBAH...ATAU TERUS DIJAJAH"

3 comments:

  1. jom kita bersatu menyanggah kesesatan yg memecahkan umat islam oleh PAS..

    juga mohon pautan utk http://rakyattranung.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. salam, mohon link kan blog ini :

    http://ketanggalangit.blogspot.com/

    ReplyDelete